marți, 19 octombrie 2010

Introducere in programul Google AdSense

  
   Cu siguranta ca multi dintre voi priviti Google ca pe cel mai mare motor de cautare din lume(asa si este),dar putini stiu ca este o adevarata fabrica de bani.Pe scurt Google AdSense este un program specializat care plateste utilizatorii pentru trafic si pentru numarul de vizualizari ale reclamelor de pe un anumit site/blog.
 ...DECI CE TREBUIE SA FAC PENTRU A INCEPE SA CASTIG CU GOOGLE?
  Dupa ce ai aflat cum functioneaza Google AdSense,nu te grabi sa te inregistrezi,sperand ca vei face bani imediat!....NU.......aceasta este cea mai mare greseala pe care o face majoritatea persoanelor.Nu trebuie sa te grabesti pentru ca profitul nu va veni peste noapte.Inainte de a te inregistra pe Google AdSense aminteste-ti ca iti va trebui un site sau un blog,dar nu unul oarecare,ci unul de calitate,unic,pentru ca Google iti evalueaza site-ul inaite de a-ti aproba cererea de inregistrare.
   Daca site-ul tau este original si are continut de calitate,atunci sigur vei avea succes cu acesta.Dupa ce ai primit aprobarea de a participa la programul Google va incepe calatoria ta catre profit.....
   BLOGUL SAU SITE-UL?
  ...asta depinde de fiecare persoana.Eu,de exemplu pentru inceput am ales blogul,pentru ca este gratuit.Poti incerca si direct cu un site,dar acesta te va costa bani,iar daca nu obtii profit o sa pierzi banii.Cel mai indicat este sa-ti cumperi un domeniu(.ro .com .org)dintre cele mai folosite,pentru ca site-urile cu domenii cunoscute sunt luate mai in serios fata de celelate(gratuite).
   Un element important este titlul domeniului site-ului,care nu trebuie sa fie lung,dar sa aiba legatura cu continutul,adica sa fie relevant.In concluzie este mai bine sa ai un site,dar cu conditia sa ai si o experienta acumulata.
  CE ESTE GOOGLE ADWORDS?
 Google AdWords este o metodă rapidă şi simplă de a face publicitate pe Google şi pe site-urile de publicitate partenere ale acestuia, indiferent de bugetul de care dispuneţi.Mai pe scurt:tu platesti Google pentru a-ti face publicitate.Tu iti alegi bugetul si pretul pe care il aloci fiecarei vizualizari.
  De exemplu apelezi la AdWords pentru a-ti face reclama pentru site(sa presupunem ca ai un site in care se vand imbracaminte).Ai un buget de 30$, si platesti fiecare vizualizare cu 0,3$,deci vei avea 100 de vizitatori.Foarte importante sunt cuvintele-cheie,pentru ca Google iti va afisa reclama doar daca este cautat unul sau mai multe dintre cuvintele-cheie alese de tine.In exemplul nostru presupunem ca am ales cuvintele cheie:imbracaminte,haine,ieftina.Daca un utilizator tasteaza pe google unul dintre aceste cuvinte,atunci reclama te va aparea la sectiunea " Link-uri sponsorizate.
  Si,cum traficul oferit de Google este de calitate,tu vei putea avea de castigat din 3 puncte de vedere:
  1.Site-ul tau va fi mai cunoscut,va urca in topul Google
  2.Daca oferi servicii sau vinzi anumite produse,sigur vei avea parte de vizitatori interesati,potentiali viitori clienti
  3.Daca esti inscris si in programul Google AdSense vei putea profita de traficul de calitate pentru a afisa reclame pe site.
   Cam atat pentru introducere,dar o sa revin cu noi postari pentru a va impartasi in formatiile despre Google AdSense si nu numai.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu