luni, 4 octombrie 2010

Despre Neobux

            Fara indoiala Neobux este cel mai serios,mai cautat si mai popular site PTC.In urmatoarele randuri voi explica cum sta treaba cu acest site.
      Desigur la prima vedere nu pare diferit fata de celelalte dar din 2 puncte de vedere este mult peste concurenta;seriozitate si experienta.Neobux plateste 1 cent(0,010$) pentru vizualizarile tale si 0,5 centi(0,005$)pentru vizulalizarile referalilor.De ce sa-ti irosesti timpul pentru o suma asa de mica?...Raspunsul e simplu:pentru ca nu faci nici o investitie(poti sa investesti pentru a-ti spori castigurile),si pentru ca nu pierzi mult timp,iar odata ce ajungi la o suma de bani poti sa inchiriezi referalii(utilizatori care vizualizeaza anunturi pentru tine).Dupa ce inchiriezii primii referali castigurile o sa sporeasca.Sunt 7 pachete de referali:
   -3 referali:0,750$
  -10 referali:2,5$
  -20 referali:5$
  -30 referali:7,5$
  -50 referali:12,5$
  -70 referali:17,5$
  -100 referali:25$
Si acum sa va prezint contul meu de Neobux:
     Sunt membru din 11 iulie si pana acum am inchiriat 3 referali pe care ii am de 11 zile(referalii se inchiriaza pe 30 de zile) si 60 centi in cont.Desigur a fost o perioada in care nu intram zi de zi si de asta am avansat asa greu,dar daca te dedici o sa ai numai de castigat.
    Neobux este singurul site PTC care plătește membrii instantaneu, în unul din conturile PayPal, AlertPay sau Netellers. Plata se face atât de repede încât de la cererea de plată până la primirea sumei respective, toate operațiunile au loc în mod automat, astfel încît totul nu durează mai mult de 2-3 secunde.
    Iata cateva dintre cele mai uzuale intrebari despre Neobux:
    Cum pot castiga bani cu Neobux?
Cu ajutorul referalilor desigur! Acestia pot fi directi sau inchiriati pe o perioada de 30 de zile. Pentru a inchiria referali, mai intai trebuie adaugate fonduri in "Renting Balance".

Unde gasesti "Renting Balance"?
Click pe numele tau de utilizator (dreapta sus scris cu albastru).

Cum adaugi fonduri?
Click pe "Renting Balance" si alege de unde vrei sa transferi fondurile (NeoBux Main Balance, AlertPay sau PayPal). "NeoBux Main Balance" se refera la suma pe care o ai in contul NeoBux. Dupa ce ai ales sursa fondurilor, foloseste sagetile pentru a selecta suma pe care vrei sa o transferi si apoi click pe imaginea de sub casuta pentru a plati.

Cati bani iti trebuie ca sa inchiriezi referali?
Un referal costa 30 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate  3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.

Cum inchiriezi referali?
Mai intai ei trebuie sa fie disponibili. Cum stiu cand sunt disponibili? Butonul "REFERRALS" din contul NeoBux este de culoare verde. Daca nu sunt referali disponibili, poti sa incerci mai tarziu folosind linkul direct "http://www.neobux.com/?u=c&s=rar"

Cand si cum scoti banii din NeoBux?
Dupa ce ajungi la minimul de plata, butonul "YOUR PAYMENT" va deveni verde si vei putea cere plata. Dupa ce ai dat click pe buton si ai confirmat ca emailul este cel cu care te-ai inscris la Alertpay sau PayPal, vei primii banii in cateva secunde.

Ce este Autopay?
Autopay este un sistem ce prelungeste automat termenul de expirare al referalilor activi. Cand Autopay-ul este activat (On) si unul din referalii tai da click pe o reclama, 0,9 centi se scad automat din balanta pentru prelungirea datei de expirare a acelui referal cu inca o zi.
    Secretul succesului cu Neobux este in primul rand dedicarea si pasiunea cu care lucrezi.Daca ai aceste doua calitati restul o sa vina de la sine.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu